Vročina nikakor ne pojenja zato se vedno več kopamo, saj je voda vsak dan toplejša.

Med počitkom je naša likovna pedagoginja Nina pripravila razstavo likovnih izdelkov, ki so jih izdelali ali narisali in pobarvali vaši otroci. Po svečani otvoritvi so si prav vsi ogledali razstavljene izdelke in risbice. Med izdelki so tudi grajska stolpa in  umetelno izdelani ščiti vitezov s srednjeveških iger, jollyi z iger brez meja, planeti s prireditve Smrkci v vesolju, … Nekaj utrinkov lahko vidite tudi na spodnjih slikah.

Popoldne pa so se na plaži nenadoma pojavila čudna bitja. Velikanski Smrkec, Popolnoma črno bitje, pa rdeča deklica s črnimi pikami, belo dekle s črnimi črtami,… Aja, saj res. Otroci so imeli Body painting. Videli smo lahko zelo lepe poslikave telesa, vse pa imate tudi na slikah.

Kaj bo pa zvečer?  Presenečenje!  In presenečenje je bilo popolno. Šli smo namreč na nočno kopanje. Sonce je ravno zahajalo, na drugi strani pa je že vzhajala luna – mi pa smo plavali in čofotali po vodi. Božansko. Za piko na i pa smo dobili še Rin-čin-čin.

Pa še nekaj. Otroci se zahvaljujejo za vse emaile. Zelo so jih veseli, zato jih kar pridno pošiljajte na novigrad@pinesta.com