Apartmaji Family Bungalow Pineta se nahajajo v borovem gozdičku ob plaži. Apartmaji se oddajajo v sezonski pavšalni in v klasični dnevni turistični najem.

Dvosobni apartmaji za do 8 oseb

Apartmaji za do 8 oseb so dvosobni. Vsaka soba ima svoj vhod na teraso. Apartma ima eno kopalnico ter preprosto kuhinjo. Z zadnje strani apartmaja je možen dostop za invalide, ni namreč nobene stopničke.

Family Bungalow Pineta waterfront

Apartmaji Family Bungalow Pineta 2+2 waterfront so v prvi vrsti ob morju. Imajo eno spalnico, mini kuhinjo, kopalnico ter teraso.

Oprema v apartmajih je sledeča: zakonska postelja, raztegljiv kavč, televizija, ogledalo, večja omara, miza in 4 stoli, dvodelna kuhinjska niša (2 el. plošči, 2-delna viseča omara, manjši hladilnik z zamrzovalnikom, pribor, posoda), posteljnina, kopalnica in manjša terasa. Apartmaji so januarja 2020 adaptirani.

Apartmaji so klimatizirani.

Vsem gostom je na voljo tudi  parkirišče pred recepcijo. Okrog vsakega apartmaja je dovolj prostora, da se pripeljete do njega z avtom in se v miru namestite. Potem pa avto umaknete na parkirišče. Za vhod/izhod iz letovišča na recepciji prejmete kartico.

Psi so dobrodošli.

V letovišču je v času sezone poskrbljeno tudi za prehrano. Na voljo so zajtrk, polni penzion in polpenzion. Kosilo in večerja sta postrežena, medtem ko je zajtrk samopostrežen. Obroke si lahko obogatite s solato iz solatnega bara.

Za redne rezervacije pišite na info@pinesta.com

Cenik za najem bungalovov Family Bungalow Pineta za sezono 2024 najdete na naši spletni strani pod rubriko cenik.