Apartma ob morju

Letovišče »Pinesta« Novigrad obkrožajo zasajeni bori, cedre, pinije, tise in grmičevje, ki so jih z ljubeznijo posadili otroci prejšnjih generacij. Otroci in njihovi mentorji so 36.910 m2 golega priobalnega rta spremenili v čudovit park iglavcev, kjer sonce, morje in zahodni vetrovi svež morski zrak plemenitijo z vonjem in aromo iglavcev, kar preverjeno zdravilno deluje na telo in duha. Omogočimo otrokom vodene počitnice v zdravilni naravi in jim dajmo priložnost, da začnejo pisati svojo zgodbo. Otrokom so na razpolago športna igrišča (nogomet, odbojka, košarka, odbojka na mivki) in peskovnik za najmlajše.

Infrastruktura letovišča obsega dve dvonadstropni zgradbi, Hostel Pinesta. Sobe v zgradbah so 2-, 3- in 6-posteljne. Sanitarije so skupne. Dvonadstropne sobe se nahajajo v pritličju stavbe, kjer je recepcija, in so obnovljene. Tro in šest posteljne sobe niso obnovljene.
Poleg zgradb so letovanju namenjeni še apartmaji (4 in 8-posteljni).
Skupno je tako v letovišču na razpolago 370 ležišč. Letovišče ima svojo kuhinjo in osebje ter 2 jedilnici (notranjo in zunanjo), primerni za okrog 300 oseb.