YOUTH HOSTEL PINESTA

 

Youth Hostel Pinesta sestoji iz dveh paviljonov. Na razpolago so 2, 3 in 6-posteljne sobe. Sobe v hostlu nimajo lastne kopalnice. Sobe oddajamo kot celoto, ne delujemo kot klasični hostli, da bi oddajali enoto po postelji. Ni mogoče rezervirati postelje, potrebno je rezervirati sobo. 

V paviljonu, kjer je recepcija, so v pritličju renovirane dvoposteljne sobe. V prvem in drugem nadstropju je 13 troposteljnih ter 4 šestposteljne sobe v vsakem. Troposteljne sobe imajo pograd in eno navadno ležišče. Družinske, šestposteljne sobe, imajo zakonsko posteljo ter dva pograda.

 

V drugem paviljonu so dvo in troposteljne sobe. V pritličju, ki je primerno za letovanje oseb s posebnimi potrebami in je dostopno z invalidskim vozičkom, je 17 troposteljnih sob. V prvem nadstropju so renovirane dvoposteljne sobe, v drugem nadstropju so nerenovirane troposteljne sobe.

Po letovišču se razprostirajo borovci, ki nudijo dovolj sence in prijetne svežine za vaše najmlajše. Iz vseh apartmajev je mogoč neposreden pogled na morje. Zjutraj, ko je vse še mirno, se skozi okna sliši prijetno šumenje valov …

Vsem gostom je na voljo tudi  parkirišče pred recepcijo. Za vhod/izhod iz letovišča na recepciji prejmete kartico. Parkirišče nima višinske omejitve. Primerno je tako za osebna vozila kot tudi za avtobuse.

Vsi gostje imajo ob recepciji tudi možnost brezplačnega Wi-fi interneta. Žal je njegovo delovanje zaradi prezasedenosti včasih oslabljeno. V tem primeru vam priporočamo uživanje z dobro družbo v ambientu čudovite narave. Izkoristite ta dragoceni trenutek!

Otroci, za katere je lokacija pravi raj na zemlji, lahko svobodno tekajo, starši pa jih imate pri tem z lahkoto na očeh. V parku nad plažo je nekaj igral ter manjši lokal (»Jurček«) za kavo in sladoled.

V letovišču je poskrbljeno tudi za prehrano. Na voljo sta polni penzion in polpenzion. Kosilo in večerja sta postrežena, medtem ko je zajtrk samopostrežen. Obroke si lahko obogatite s solato iz solatnega bara.

Za več se boste morali prepričati v živo! Pridite, ne bo vam žal!

 

Za skupinska letovanja pišite za ponudbo na info@pinesta.com ali se obrnite na ostale kontakte.

Za ogled cenika 2024 kliknite na spodnji gumb ali na podstran cenik.