Kakšen lep dan smo danes preživeli v Pineti! Dopoldne smo uživali predvsemv v čistem in toplem morju, medtem ko smo popoldne na plaži postavljali stolpe iz kamnov. Kdo bo naredil višji stolp, komu bo uspelo postaviti več kamnov enega na drugega?

Vse skupine so se zagnano vrgle na delo in sedaj na plažo ponosno stoji 17 stolpov. Tokrat so bili najbolj spretni fantje iz skupine Škorpijoni, ki jim je uspelo enega na drugega postaviti 55 kamnov! Kar poskusite doma, pa boste videli, da je težko doseči že številko 30.

Po večerji pa smo se vsi napravili v rdeče majice, na sporedu je bil namreč Srčkov ples. 12 parov se je potegovalo za zmago v tem prestižnem tekmovanju, v katerem so pari morali pokazati vse svoje znanje v taktih valčka, polke in celo tanga. Po hudem boju je zmago slavil par Nadja iz skupine Sončki in Rok iz skupine Škorpijoni.

Po razglasitvi zmagovalcev pa smo zaplesali še vsi ostali. Kaj takega še ni videla Pineta, saj so plesali praktično vsi otroci, sosedne skupine iz pritličja ženske stavbe in celo zunanji gostje.

Kaj pa jutri? Menda pride prvi od napovedanih gostov, ki je še skrivnost in je seveda ne smemo izdati. Vsekakor pa smo prepričani, da bodo otroci uživali in da jim bo všeč.

Lahko si ogledate tudi nekaj slik iz Pinete. Lahko noč.