Dobro jutro vsem, ki berete naše Pineške novice.

Res se nam počasi izteka. Še danes in že bomo doma.

Tukaj pa se kar dogaja. Včeraj smo bili zopet aktivni. Odigrali smo zadnje tekme  Zadeni v prazen prostor, Erazem je absolutni zmagovalec v potapljanju ladjic, zeleni so osvojili prvo mesto na Pineških igrah brez meja in še in še.

Na plaži smo plesali, se kopali, sončili pa bolj malo, kajti včerajšnji dan je bil hudooo vroč in prav prijeten je bil skok v vodo, saj nas poleg borove sence to edino pohladi.

Popoldne smo bili navzoči pri krstu novih vzgojiteljev, malo smo jih ometali z vodnimi balončki, malo posuli z mivko. V morje so vrgli kamen s svojim napisom in potem smo ugotovili, da je v morju ogromno ploščatih kamnov z različnimi napisi, nekateri so že rahlo porasli z algami.

Zvečer smo vse pare, med katerimi je v koloniji vladala simpatija, poročili.

Starši, jutri se na mesto našega odhoda vrnemo okrog 12.30. Otroci bodo dobili DVD s slikami, samo slike včerajšnjega torka in srede bodo samo na spletni strani. Prosimo vas, da vse predmete in oblačila, ki jih najdete v  prtljagi in niso vaša, prinesete na sedež Pineste v Kranj, kjer boste dobili tudi vaše izgubljene predmete.

Lepo bodite in si oglejte naše fotografije.