Pozdravljeni vsi starši, bratje, sestre, sorodniki, prijatelji!

Ponovno se oglašamo iz sončne Pinete, kjer še vedno maximalno uživamo.

Sobota je minila v vročini, vroč je zrak in tudi morje. Toda mi se ne damo.

Dan smo delno preživeli v vodi, delno poležavajoč v senci.

Gradili smo mozaike in nekaj jih je nastalo izredno lepih. Uporabili smo vse, kar smo našli na obali ali pa v gozdičku. Najbolj izvirna je bila skupina Frajerk, ki so si mozaik izdelali kar na nogah, najlepšega so naredile deklice iz skupine Mišk. Zvečer so dobili vsi zaslužene nagrade.

Potem smo odigrali tekmo v odbojki. Najprej so se pomerili otroci z otroki iz skupine celikašev in seveda gladko zmagali. Drugi na vrsti so bili vzgojitelji. Naši so zgubili, pa nič zato! Ostali smo navajila in bili tako glasni, da je kdo od nas ostal čisto brez glasu.

Zvečer smo izbirali miss in mistra Pinete. Odločitev je bila zelo težka. Dobili smo 2. spremljevalca/-ko, 1. spremljevalca/-ko in miss ter mistra.

Joj, še nekaj mo pozabili povedati, zmagovalci včerajšnjih iger brez meja so bili rumeni, ker so izdelali res enkratno ladjico z vsemi doseženimi kriteriji: ladjica je bila v barvi skupine, bila je plovna in tudi lepa.

Zvečer smo utrujeni popadali v postelje. Vsi smo OK, lepo vas pozdravljamo in sporočamo, da težko najdemo trenutke, da se vam javimo po telefonu.

Fotografije naših dejavnosti lahko najdete tukaj.