Hoj hoj, čas za pineške novice.

Mi smo super. Vreme krasno. Morje krasno. Družba krasna.

Včerajšnji dan smopreživeli zelo aktivno. Poleg vsakodnevnih “normalnih”  in že kar rutiniranih opravil, kot so kopanje v morju, kartanje, obisk interesnih dejavnosti, hranjenje in počitek, smo se najprej (v dopoldanaskih urah) urili v igri “Zadeni v prazen prostor”. Po popoldanskem počitku smo namreč štartali s “tazaresnim” tekmovanjem. Vmes smo izdelovali mozaike. Sploh si ne morete misliti, kako smo nekateri domiselni. Nastale so podobe v mivki, v gozdu, na ploščicah, uporabili pa smo kamenje, pesek, iglice, storže, kredo….pravzaprav vse, kar smo našli okoli nas.

Zvečer je bil čas za tekmovanje v  Miss in Mistru Pinete. Prijavilo se je ogromno tekmovalcev. Seveda so zmagovalci pokazali izvrstno urejenost, izvirnost v oblačenju, prav tako pa so zelo pametno odgovarjali na vprašanja zahtevne komisije. Izbrati najboljše je bilo zelo zahtevno. No ja, da vam prišepnem, veliko tekmovalcev je s svojim urejanjem začelo že v dopoldanskih urah, fante so urejala dekleta, začeli so  s striženjem nohtov 🙂

Nekaj fotografij včerajšnjega dne si lahko ogledate tukaj. Sicer pa bomo vse fotografije zapekli na DVD in jih bodo otroci za spomin prinesli domov.

Lepo preživite vikend in vsem lep pozdrav.