Današnji dan se je pričel nekoliko drugače kot doslej. Prebudilo nas je močno gmrenje in močan, a kratek naliv. Še pred zajtrkom je spet posijalo sonce in posušilo tla, še preden smo se odpravili na plažo. Tam smo na prvem pomolu uživali v visokih valovih in napihnjenih otočkih, ki so jih danes dobile skupine mlajših otrok.

Popoldne pa se je vse začelo pripravljati na veliki spektakel, dvoboj vzgojiteljev in vzgojiteljic v tekmi Med dvema ognjema. Kljub velikemu upiranju in hudemu boju vzgojiteljev so vseeno zmagale vzgojiteljice. To seveda ni nič čudnega, saj jih je bilo precej več, imele so boljšo stran igrišča in dobile tudi prvo žogo. Precej jim je pomagala tudi sreča, nekoliko pa tudi dejstvo, da so imeli vzgojitelji zvezane roke.

Jutri zjutraj nas čaka tekmovanje v metanju žabic (če bo mirno morje), popoldne pa bodypainting. Zvečer  nas bo obiskal že drugi gost – kdo, pa boste prebrali jutri.

Hvala tudi za vso pošto, ki jo pošiljate na novigrad@pinesta.com (ne pozabite dopisati mena skupine). Otroci so je zelo veseli.