Tudi današnji dan je minil v tekmovalnem duhu. Vzgojiteljice so starejše punce izzvale na dvoboj v Beach volleyu. Punce so izziv sprejele in jih gladko premagale z 2:1. Za povratni dvoboj še čakamo, da se bodo vzgojiteljicam zacelile rane.

Popoldne smo na plažo prinesli velike lonce barv in kar naenkrat so se pojavili zeleni možici z Marsa, Supermeni, lubenice na dveh nogah, divji mački iz vulkanske džungle, Smrketa, Ribica, Nič, Opečenkoti, Sončki in Morska deklica. Oglejte si slike – otroci so zelo uživali.

Zaradi objektivnih okoliščin smo morali na hitro spremeniti večerni program. Razširile so se namreč govorice, da je v Pineti skrit 2000 let star zaklad, ki ga čuva bog Pozejdon. Zato smo se razdelili v skupine in se odpravili na lov. Med porjo smo morali reševati različne naloge in premagovati razne prepreke. Na koncu je vsem uspelo najti pravo rešitev -geslo je bilo Atlantida 2012. V tistem trenutku je pojavil Pozejdon s skrinjo in nam predal zaklad. Vsebino smo razdelili med vse otroke, verjetno pa ne bodo ničesar prinesli domov, saj so že vse pojedli.

Kaj pa jutri? Menda bodo starejši fantje in vzgojitelji igrali odbojko na mivki, zvečer pa se bo odvijal M-Faktor.