Je to sploh mogoče?! Danes zaključujemo s prvo polovico naših počitnic, pa se zdi, kot, da smo komaj prispeli … Vsi (tudi tisti, ki so letos tukaj prvič) smo dodobra osvojili kolonijska pravila in dnevni red. Še najbolj se to opazi pri pospravljanju sob. Ja, res! Pospravljanje sob ni več “kr neki”, tako, kot smo to zapisali v četrtem dnevu našega bivanja. Ocene so se v primerjavi z uvodnimi dnevi znatno zvišale. Vsak dan, takoj po interesnih dejavnostih stojimo pred plakatom in nestrpno iščemo rezultat naše sobe. Postali smo taki mojstri, da 9 in 10 sploh nista več tako redki oceni. Toda – starši pozor! Nikar se ne veselite prehitro. Takoj po povratku domov se bo naša vnema po pospravljanju spet skrčila na minimum. 😛

Popoldanska aktivnost na plaži je v nas prebudila prave umetnike. Likovno ustvarjati brez običajnih pripomočkov ni enostavno – toda nam je uspelo “iz prve”. Na tleh so nastali čudoviti mozaiki iz kamna, peska, školjk, morske trave, alg, … V množici lepih, je bilo težko izbrati enega najlepšega. Zato se je žirija odločila, da nagrado podeli trem. Zmago so slavile Školjke, Orke in Sirene.

Za konec pa še športni utrinek. Zmago so danes slavile tudi vzgojiteljice. JUPI!!!!!! V igri Med dvema ognjema so se pomerile z ekipo vzgojiteljev. Preden se začudite nad rezultatom, naj navedemo še nekaj dejstev: Izredno tekmovalno nastrojeno razpoloženje, številčna premoč, enotne uniforme in bojne barve na obrazih ženskega tabora, predstavniki moškega tabora pa so imeli v zapestjih zvezane roke in več navijačev.
Lahko noč in ne pozabite – zelo smo veseli vaše pošte, zato nam pišite, pišite, pišite, … 🙂