Tako, pa smo prišli do konca. Potočena solzica ali dve, prijateljstvo brezmejno. Dogovor za srečanje nekje na Gorenjskem. Starši, omogočite še kakšen meeting, imate krasne otroke vredne zaupanja.

Sporočamo samo še nekaj tehničnih podatkov: od tu  bomo štartali takoj po kosilu (od 12.30 do 13.00), ustavili se bomo še na krajšem postanku nekje na poti in po naših predvidevanjih, tam okrog 15.30 prispeli najprej v Škofjo Loko, nato pa še v Kranj (okoli 16.00). Vse starše naprošamo, da osebno prevzamejo svoje otroke.

Izgubljeni predmeti bodo ostali tukaj in vam jih bodo na željo dostavili na sedež Pineste v Kranj. Če v osebni prtljagi svojega otroka najdete kaj, česar ni njegovo, prosim vrnite na sedež Pineste v Kranj.

Radi bi se zahvalili našim sponzorjem : Zavodu Enostavno prijatelji, Academiji Coffee shop, SKB Radovljici in Zavarovalnici Triglav za lepe nagrade, ki so nam jih prispevali.

Sicer pa smo na zadnji večer poročili vse novo nastale pare, podelili nagrade za najbolj pospravljeno sobo, za zmagovalce v Igrah brez meja, za posebne dosežke itd.

Vse fotografije si lahko ogledate TUKAJ in TUKAJ in še TUKAJ

DSCN7142