Internet nam je spet malce ponagajal, zato se včeraj nismo javili.

 

Spet je bilo veliiiiko novega! Ker nam je bilo včeraj zelo roče, smo imeli tekmovanje v plavanju in vodne igre, kjer so tekmovali otroci razdeljeni v tri skupine – slani, mokri in rjavi. Tekmovanje je bilo napeto in prav zadnja igra, vodni bejzbol, je odločila o zmagovalcu – to so bili MOKRI.

Že čez dan se je na plaži sprehajal sam Papež Benedikt 16., ki je imel nalogo, da pineškim parom odobri poroko. Zvečer pa je Papež poskrbel, da so si pari povedali zaprisego, si izmenjali prstane, seveda pa ni šlo tudi brez poljuba. Tako imamo sedaj v Pineti kar 23 mladoporočenih parov, od tega so trije pari vzgojiteljski. Vsi skupaj so otovorili RIN-ČIN-ČIN, kasneje pa so se starejše skupine odpravile na plažo, kjer so imeli BEACH PARTY z palačinkami. Žur je potekal nekje do 22:45, zatem pa so se skupinice odpravile na spanje.

 

Današnji sobotni dan pa je v iskanju tanetov, ki jih imajo naši otroci. Prijave že pridno potekajo, imeli bomo tudi predizbor, zvečer a veliki finale, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo.

Tekom dneva bomo podelili številne nagrade za športna tekmovanja, vsem sponzorjem se zahvaljujemo za doniranje!

 

V galeriji si lahko ogledate fotke MISS PINETE 2013 in PINEŠKE POROKE