Pozdravljeni! Danes pa res nismo počivali. Bilo je vroče in mi smo se igrali – garali. Brez skrbi, tukaj ves čas prijetno pihlja in sploh ni tako vroče kot na Gorenjskem.

Doplodne smo se razdelili v 4 skupine. Priprava na “Igre brez meja” naj bi se tako začela. Skupine so bile razdeljene po barvah: rdeči, rumeni, modri in zeleni. Vsaka skupina je izdelala Jollyja. Res nam je dobro uspelo.

Pred kosilom smo poskakali v morje, saj je dopoldne visoka plima, ravno pravšnja za izvajanje skokov in potapljanje ter raznorazne vragolije. Seveda, pomerili smo se tudi v vaterpolu.

Po počitku smo izvedli igre brez meja. Sploh si ne morete misliti, koliko navijaškega in tekmovalnega duha je v nas! Nekaj nas je ostalo čisto brez glasu.

Nihče še ni zmagal. Po tekmovalnem delu, smo osvojene točke pretopili v plačilno enoto “Pinetke” s katerimi smo lahko nakupili material za izdelavo ladjic, ki jih bo skupina izdelala jutri dopoldne.

Popoldne je minil kot bi mignil. Skupinsko smo se še pofotgrafirali in že je bila večerja.

Zvečer pa smo imeli “Srčkov ples”. Zmagovalca sta bila dva, ki sta se pri plesih najbolje odrezala. Rin čin čin in….postelja. Dvomite, da nismo zaspali? Prav je tako. Nekaterim moči še niso pošle in so sredi noči še vedno skakljali. Neumorni smo….vam rečem.

Nekaj fotografij današnjih aktivnosti si lahko pogledate tukaj.