Tako, pa se je izteklo tudi dopustovanje 3. šolske izmene v Pineti za leto 2011. Na žalost. 🙁 Zadnji dan nam je minil prav tako hitro kot preostali, razlika je le v tem, da je bil morda za odtenek bolj nabit s čustvi. Dopoldne smo si najprej lahko ogledali odbojkarsko tekmo med vzgojiteljicami in starejšimi puncami, ki so tudi suvereno zmagale. 🙂 Sledili so kemijski poskusi in nadaljevanje težko pričakovanega turnirja v balinčkanju.

Popoldne nas je na plaži še zadnjič pozdravil Radio Borovček, sledil pa je srečelov za prav vse otroke naše izmene. Zadnji skoki v povsem mirno morje so bili ob vročem soncu še dodatno čustveno obarvani.

Zvečer smo si ogledali še tekmo med dvema ognjema med vzgojiteljicami in vzgojitelji, ki so imeli zvezane roke. Za tem smo podelili še nekaj nagrad, večer pa se je zaključil razumljivo z rin čin činom in plesom, na katerem “smo delali galamo”. 🙂 Utrujeni in polni čustev smo se še zadnjič zakotalili v pineške postelje, že zjutraj pa se po zajtrku odpravljamo domov. V Kranju nas pričakujte od 12.30 ure naprej, podobno kot tudi v Radovljici, Tržiču in na Bledu. V Bohinj pridemo kakšno minuto kasneje. Vsi otroci bodo DVD s spomini na letošnjo kolonijo dobili tekom prihodnjega tedna.

Za letos bodi to vse, brez nadaljnjega pa se vidimo v Pineti 2012, 3. izmena! 😀 NASVIDENJE!!! 😀