🙁 Za nami je zadnji dan Pinete 2010. Vso energijo smo do konca potrošili danes, tako da nas jutri pričakujte zelo utrujene, ko se bomo vrnili domov. Bilo je nepozabno, neverjetno, fenomenalno… in še in še ekstra super! Ampak vsaka stvar se enkrat konča in tudi naš letošnji oddih je dočakal svoj konec. Zadnji dan smo dopoldne pošteno izkoristili za enega izmed zadnjih skokov v vodo, končal se je tudi turnir v odbojki in med dvema ognjema… Popoldne smo še zadnjič poslušali radio Mehurček, ki bo za leto dni prenehal z oddajanjem. Zvečer so se med dvema ognjema pomerili vzgojitelji z zavezanimi rokami in vzgojiteljice. Rezultat ni pomemben :). Nato smo imeli nenormalno veliko dela s podelitvijo vseh nagrad – eno uro smo delili nagrade za najbolje ocenjene sobe, dosežke v športih, diplome za plavanje… in še in še. Sledil je še žur za starejše skupine, ki so na koncu kot velika družina zapeli Mežkovo Julijo… Solze so bile neizogibne. 🙁 Ko smo prišli nazaj v sobe, nas je čakalo prijetno presenečenje na vsaki postelji, saj je vsak dobil svoje darilce :). Šele to nas je malce potegnilo iz misli o odhodu domov.

Jutri imamo na sporedu še zajtrk, nato pa se odpravimo domov. Prihod v Kranj je pričakovan nekje med 12. in 13. uro. Vse slike zadnjega dne pa si seveda poglejte v naši galeriji.

Vsi skupaj smo danes zapeli tudi znano slovensko pesem Nikoli več ne bo, kot je nekdaj bilo… 🙁 Ostali pa so nam spomini, nepozabni, nenadomestljivi in ekstremno veseli! Se vidimo! 🙂