Uffff….kako hitro bežijo dnevi. Še malo, pa bomo spet doma. Nam pa se dogaja.

Da vremena sploh ne omenjam….niti oblačka. Morja včeraj nismo izkusili prav veliko, ker smo bil ves dan zasedeni z “Igrami brez meja”. Izvedli smo čisto zaresne igre brez meja. Naj vam povem na kratko.

Vsi otroci iz kolonije so se razdelili v štiri barvne skupine: zeleni, rdeči, modri in rumeni. Vsaka skupina je določila igralce (vsak je sodeloval vsaj v dveh igrah), drugi so bili navijači. Vsaka ekipa je izdelala svojega jokerja in opremila svojo ekipo s transparenti in navijaškimi barvami.

Popoldne so se igre začele. Tekmovali so v petih disciplinah. Poleg točk, ki so jih dosegli v teh disciplinah, so se jim podelile tudi točke za najlepše izdelanega jokerja in za najboljšo navijaško skupino.

Vendar to še ni vse. Igre se še malo drugače nadaljujejo danes. Torej- zmagovalca bomo dobili danes. Kako? 🙂 To vam sporočim v jutrišnjih pineških novicah.

Zvečer smo imeli srčkov ples. Nanj se je prijavilo veliko parov. Plesati so morali na različne načine kot: z balončkom med prsmi ali na kosu časopisnega papirja. Tistemu, ki je uspelo vzdržati najdlje, je bil zmagovalec.

Fotografije včerajšnjih dogodkov si lahko ogledate tukaj.