Pa je konec. Za nami je še zadnji letošnji dan v tretji izmeni šolske kolonije v Pineti. V skladu s prav vsemi dnevi, je bil tudi ta sončen in vroč. A morje je le morje in mi smo ga še zadnjič izkoristili, na koncu pa se mu tudi zahvalili za ohladitev in neskončne radosti, ki nam jih je ponujal skozi naš nepozaben oddih v Pineti. Današnji dan je minil v znamenju poslavljanj, popoldne pa smo imeli tudi tekmovanje v plavanju, kjer je konkurenco gladko ugnala Meri iz Mišk. Za zabavni program je poskrbel Radio Borovček s svojimi stalnimi in nekaj novimi rubrikami.

Po večerji so tradicionalno tekmo med dvema ognjema odigrali vzgojitelji in vzgojiteljice, ki so letos le pošteno priznale premoč močnejšemu spolu. Čeprav je le ta imel zvezane roke. 🙂 Sledili so še zadnji rin-čin-čini, nato pa smo odplesali še zadnje plesne korake. Starejše skupine so žurale vse do 23. ure, ko je bil naposled vendarle čas za še zadnje skoke v pineške postelje.

Že kmalu pa bomo vsi spali v domačih posteljah. Na spletni strani bodo do konca tedna objavljene vse slike, ki jih otroci na DVD-ju ne bodo dobili. Predvideni povratek domov za Kranj, kjer bomo najprej, je okrog 12.30 ure.

PINETA 2012 – Zadnji dan