Dragi vsi, v naši koloniji se vzgojitelji ne delijo več na stare in nove, saj so včeraj vsi novinci uspešno prestali krst 🙂 Na začetku so vzgojiteljica Špela, Katja, Maruša, Janja, Rika, Tilen in Mark hoteli zavzeti naš pineški otok, ki pa so ga, po ukazu starejsih vzgojiteljev, branili naši najstarejši otroci, ki so se poimenovali pamži. Tako so se novi vzgojitelji za obstanek na otoku borili z pamži. Namazali so se z varovalnimi barvami, opazovali teren, nabirali vodo in lubenice, zatem pa poskrbeli še za animacijo otrok. Pamži so bili ves čas v hudi prednosti, tako da novim vzgojiteljem ni ostalo drugega, kot da otok zapustijo,se splazijo skozi močvirje in si poiščejo svojega, kar jim je tudi uspelo. Manjkala ni niti zaščita pred komarji, saj je malarija lahko zelo nevarna 🙂 🙂 Ko jim je uspelo prispeti na novo plažo, so povedali zaobljubo, kjer so obljubili predanost otrokom in večno zvestobo II izmeni.

Za nagrado so si pamži danes prislužili večerno kopanje in beach party s palačinkmi, ki nas čakata danes, mlajši pa si bodo ogledali risanko, kjer ne bodo manjkale niti kokice.

Vreme nam je letos res naklonjeno, zato smo čez dan veliko v vodi, plešemo na plaži, iščemo najmanjše in največje školjke, najbolj srčaste kamne in najbolj nenavadne predmete na plaži 🙂

Danes sledi tudi ponovno slikanje skupin in celotne izmene, fotografije sledijo 🙂