Počitek ni vedno brezdelnost in poletno poležavanje na travi pod drevesi, poslušanje morskih valov ali opazovanje zvezd na nebu nikakor ni izguba časa. Poletje poje od veselja, plaže pa vabijo.

V preteklih letih so pri nas letovali številčni varstveno delovni centri, šole, skupine športnikov. Tudi letos bo tako. V nestrpnem pričakovanju pozne pomladi in poletja 2022 vas obveščamo, da je v mesecu juliju ter do 21. avgusta letos na voljo še nekaj mest za letovanje skupin. Pritličje stavbe 2, ki je primerno za letovanje skupin s posebnimi potrebami, invalidskimi vozički, je na voljo še v obdobju 30.7. – 21.8.2022, ostali termini so rezervirani.

Apartmaji Family Bungalow Pineta 2+2 so v mesecu juliju tranutno razprodani/ rezervirani, v kolikor se nam kak termin sprosti, bomo to objavili na naši spletni strani in na socialnih omrežjih, Facebook profil Pinesta Beach in Pinesta Hostel.

Individualne rezervacije za glavno sezono za sobe v Hostlu bomo sprejemali po 15. maju, ko dobimo točnejšo najavo udeležencev letovanja skupin. Individualne rezervacije za sobe v Hostlu so že možne za vikende v mesecu juniju.

Rezervacije sprejemamo po e-mailu: info@pinesta.com ter na telefonsko številko 00386 51 352 063.

Kaj pa naši kužki? Dobrodošli v Family bungalow Pineta!

Domače živali so dovoljene v bungalovih Family Bungalow Pineta, v hostlu niso. Hrvaška dovoljuje vstop v državo psom pod istimi pogoji kot znotraj EU. Za vstop na Hrvaško potrebujete potni list, iz katerega je razvidno, da je bil pes cepljen proti steklini v ustreznem obdobju pred potovanjem. Pes mora imeti mikročip, katerega številka je vnesena v potni list.