Danes se vam najprej oglašamo iz kulturno umetniške redakcije. Vsi mini in maxi likovni umetniki smo pripravili razstavo izdelkov, ki so nastali na likovnem krožku in likovnih delavnicah. Pokazali smo več kot 15 različnih tehnik in dokazali, da znamo in zmoremo veliko in še več.

Iz športne redakcije poročajo o neverjetni tekmi v odbojki na mivki, o kateri se bo še dolgo govorilo. Odbojkarski par Simon (pedagoški vodja) in Saša (pomočnica pedagoškega vodje) je v slabi uri dobesedno pometel s skupino šestih kolonijskih Smrkolinov. Maščevanje sledi in bo resnično sladko – obljubljamo.

Nazadnje pa še vest iz zabavno družabne redakcije. Z današnjim dnem, je Pineta bogatejša za 16 novih osebkov pedagoškega kadra. Vsi so uspešno prestali krst in s tem uradno postali pravi vzgojitelji. Kolonijski Smrkolini širšo javnost obveščamo o neverjetnem pogumu, ki so ga pokazali kandidati za vzgojitelja. Pitje Smrkastičnega napitka, lovljenje jabolka v vedru slane vode, umivanje zob s pasto sumljive vsebine, sestava oporoke in pesmice  z rimo ABAB, klesanje kamna, mazanje s sončno kremo faktor 75 (blatni namaz), poljubljanje morske kumare in skok v vodo resnično dokazujejo, da so vzgojitelji vredni našega zaupanja.

Ja, prav zato upamo, da se v Pineti 2011 zopet srečamo.

Lahko noč starši naši – začnite odštevati. Prihajamo kmalu 🙂


Hvala za vso vašo pošto. Pišite nam še naprej na novigrad@pinesta.com – in vedno dopišite ime skupine!


Also, you’ll find many grants and scholarships that affordable-papers.net are available that’ll let you cover your entire class at a reduce cost.