Tudi danes je bil v Pineti lep in sončen dan. Voda je tako topla, da smo skoraj ves čas v vodi. Nekatere skupine so dobile plavajoče otočke, na obali pa je potekal Zumba ples. Imeli smo občutek, kot da smo na Havajih.

Dopoldne so se vzgojitelji pomerili s starejšimi fanti še v košarki. Končno jim je uspelo tudi zmagati, pa čeprav le za en koš razlike, bilo je 34:32. Fantje že napovedujejo revanš.

Kaj pa zvečer? Mlajše skupine so imele prave Vodne igre. Razdelili so se v več skupin in se borili za točke v pravem športnem duhu.

Na drugi strani pa smo pogrešali voditeljico Tajdo. Ker je ni bilo, je pomočnica Saša rekla, da bo pobrala kar prvega, ki pride mimo. In ali veste kdo se je oglasil? V Pineto je prišel sam Denis Avdič, najbolj znani slovenski adijski voditelj. Otroci so ga sprejeli z velikim navdušenjem, nato pa je še napovedal fante, ki so nastopili v Impro večeru. Celo uro smo se smejali, da so nam po licih tekle solze.

Ali je bilo to vse? Seveda ne. Najprej še par Rin-čin-činov, potem pa so se vse skupine velikih otrok postali na plesišče. Od tam smo jih odpeljali na obalo, kjer so pod zvezdami uživali v pravem Beach partyu. Še en kamenček, ki se bo zapisal v srca vaših otrok.