HURAAAA!!!!! Pineško prvenstvo v nogometu se je končno pričelo. Prvo tekmo sta odigrali reprezentanca vzgojiteljev (beri: starejši in izkušeni)  in reprezentanca fantov (beri: mladi in nadobudni). Bilo je vroče, napeto, razburljivo in – na srečo – brez avtogola.

Prvi polčas bi skorajda minil brez večjih pretresov, če ne bi reprezentanci vzgojiteljev tik pred koncem uspelo zadati prvi gol. In v začetku drugega polčasa se je zgodba ponovila: tako, da se je tekma zaključila z rezultatom 2:0. Za vzgojitelje – se ve.

Glede na neustavljivo energijo fantov obstaja možnost povratne tekme – pustimo se presenetiti 🙂

Iz športnih pa smo zvečer zapluli v čisto druge vode. Plesni navdušenci so se zbrali na Srčkovem plesu in ob močni podpori navijačev pokazali spretnost v plesanju polke, valčka, rock’n’rolla, disca in tanga. Brez najmanjšega dvoma lahko trdimo, dan Mariova oddaja Zvezde plešejo, ne seže niti do kolen.

Komisija je imela trdo delo, vendar ji je uspelo razglasiti 3 najboljše plesne pare. Zmagovalca je določilo občinstvo. Z bučnim aplavzom, ki je dodobra pretresel temelje prireditvenega prostora, so izbrali Andraža (Bose noge) in Vesno (Rožice).

Kogar zanimajo nove dogodivščine pineških Smrkcev in Smrket, naj nas jutri ponovno obišče na naši spletni strani.