Končno! Končno so nam vzgojitelji dali “mal gmaha”. Dopoldne in popoldne ni bilo na plaži nobene posebne aktivnosti – čisti užitek (počivanje, klepet, igra, druženje, …).

No, ampak nekaj malenkosti se je vseeno zgodilo. Na likovnih delavnicah smo ustvarili čudovite broške in reliefne plošče, nekaj skupin pa je šlo na izlet v Novigrad.

Zvečer, pa so Smrkolini v soju žarometov predstavili svoje pevske sposobnosti. Na karaokah je nastopilo 13 pevcev in pevk s slovenskimi in tujimi popevkami. Na prireditvenem prostoru se je pretakala neverjetna energija. Publika je pela, ploskala, plesala in še na sto drugih načinov spodbujala pineške smrkopevce. Po zadnjem nastopu je žirija staknila glave ter med 13 najboljšimi točkami izbrala dve “the best”.

V kategoriji mlajših je zmagala Nikita (Želve), v k kategoriji starejših pa Nadja (Meduze). Celoten Karaoke nastop pa so začinili še posebni gostje: Helena Blagne (vzgojiteljica Mateja), Andraž (Bose noge) in Daša – mlada, 8-letna tekmovalka svetovnega merila v plesu Electric Boogie.

Imejte se lepo, tako, kot se imamo mi.