Po jutranjem skoku iz postelje in troskoku na zajtrk je sledil skok z mesta v vodo. Pa ne samo eden. Bilo jih je mnogo in to takih, da se šika. Bombica, ploh, glavca, salto, pa takih z obratom in še in še. Variacij je bilo res nešteto in drsalci na ledu bi pri ogledu našega tekmovanja skokov v vodo prav lahko dobili kakšen navdih. Komisija je pri izvedbi ocenjevala izvirnost, eleganco in tehniko. Vse to je najbolj uspelo Žigu (Krokodili), Nejki (Sirene), Elvisu (Ježki) in Saidu (Orke). Čestitamo – starši so lahko ponosni na svojega poskočnega kenguruja.

Tako, kot večina Slovenije, je tudi naša Pineta dihala v znamenju nogometa. Popoldne se je zgodil pineški finale v nogometu med reprezentancama vzgojiteljev in starejših fantov. Če se spomite, se je vse skupaj začelo z zmago vzgojiteljev, se nadaljevalo s slavo v taboru starejših fantov in se zaključilo danes z absolutno premočjo vzgojiteljev – 3:0.

Vendar naš tabor, tabor starejših fantov, tukaj in sedaj častno obljublja, da se ne bo predal. Do Pinete 2011 bomo ugotovili, kako taktiko vzgojiteljev, to je “dati več golov kot nasprotnik” obrniti sebi v prid. Zanašamo se na našo mladost, zagnanost in še neizpeto inteligenco.

Vse to, kar ste vi doživljali pri večernem ogledu finalne tekme SP v nogometu, velja tudi za nas, zato se podrobnejših komentarjev vzzdržimo. Bi pa omenili izjemno energijo in radoživost Smrkolinov, ki si tekme nismo želeli ogledati. Do trde teme smo uživali v družabnih in športnih igrah.

Sedaj pa pojdite spat. Jutri se za vas prične nov delovni teden, mi pa smo itak na počitnicah. 🙂 Šlik, šlak  😛