Kot vsi dnevi do sedaj, je bil tudi ta lep in vroč. Izkoristili smo ga za namakanje v toplem morju in uživanju na plaži. Dopoldne so v posameznih skupinah izvedli polfinalno tekmovanje v igri John Marion, popoldne pa je na glavni ploščadi potekalo še veliko finale. V napeti borbi je zmagal Said iz skupine Surferji.

Zvečer pa smo dočakali prvega gosta. Obiskal nas je raper in kickboksar Denis Porčič – Chorchyp. Najprej nam je malo zarepal in nas pozdravil. Potem pa je z velikimi fanti pokazal nekaj boksarskih udarcev, sklece in počepe.

Sledilo je nekaj klasičnih koreografij: Proud Mary, Waka waka (this time for Pineta) in Zabava potem pa še drugo presenečenje večera – nastopil je trio Sestre s svojo najbolj znano skladbo Samo ljubezen, s katero so nastopile leta 2002 na izboru za naj pesem Evrovizije.

Za konec pa so otroci dočakali tudi svoj prvi Rin-čin-čin, starejši fantje pa so si še ogledali drugi polčas finalne tekme na Evropskem prvenstvu v nogometu.

Kaj pa jutri? Čaka nas tekma finale po finalu v kateri se bodo med seboj pomerili starejši fantje in vzgojitelji. Dopoldne bomo izbirali naj skok v vodo, zvečer pa bodo na sporedu Igre brez meja.  Huh. Komaj čakamo.