Za nami je že drugi pineški petek. Žal smo se prebudili v deževno jutro, ki se je razvleklo čez dopoldne. Tako smo zjutraj pričeli z izdelovanjem opreme za tematski dan – kavbojci in indijanci. Od perjanic do mačet, vsega je bilo na pretek. Komaj smo dokončali z vsemi stvarmi do kosila. Po kosilu nas je skozi oblake že pozdravilo nekaj sonca, vendar na plažo nismo mogli iti. A nič ne de, popoldne smo imeli igre med kavbojci in indijanci. Otroci so bili razdeljeni v štiri skupine – Črne in bele indijance ter rumene in rdeče kavbojce. Najbolj zanimiva igra je bila metanje lase na vzgojitelje :). Popoldne smo zaključili z igro John Marion, kjer je največ spretnosti med vsemi otroci pokazala Zala iz skupine Čebele. Zala je zvečer v eksibicijskem dvoboju na kolena spravila tudi pedagoško vodjo Urško. 😀 Dodajmo tudi vest o tem, da smo dobili prvakinje v med dvema ognjema – to so skupina Žabe :). Rega rega kvak! 😀

Po dobri večerji je sledilo še eno nepozabno doživetje. V živo je ob zvokih kitare koncertiral Aleksander Mežek, ki je publiko razumljivo najbolj prevzel z Julijo in pesmijo Siva pot. Utrujeni od vseh aktivnosti smo se po koncertu vsi zadovoljni zakotalili v tople postelje.

Danes smo se prebudili v pretežno oblačno jutro, vendar kot kaže bomo spet lahko okusili slanost pinške vode ;). Pred nami pa je težko pričakovan dan – Pineta ima talent.

Še naprej se lepo imejte in  se veliko smejte! 😀 Slike tukaj. 😉