Včeraj nam je internet malce ponagajal, zato smo včerajšnji članek objavili šele danes.

Spet je toliko novega! Včerajšnji disko večer je megalomastično uspel. Skupine so pripravile svojo plesno točko in eno izmed njih bomo izbrali za tradicionalni pineški ples. Zatem je sledila prava disko zabava, animatorka Katja pa je otrokom priskrbela dva natakarja, ki sta otrokom mešala koktejle v plesnem baru »za šank«. Starejšim skupinam smo tudi prvič podaljšali zabavo, saj je bilo vzdušje neverjetno. Prav tako so se zabavali mlajši ob gledanju risanke, brez kokic seveda ni šlo.

Danes dopoldne pa nas je obiskala prva deževna ploha, ki n trajala dolgo. Osvežitev je bila super. Sedaj pa sonček ponovno pripeka, otroci se kopajo, zvečer pa bo vsaka skupina »spedenala« svojega vzgojitelja. Lansko leto so se tako vzgojitelji s pomočjo otrok spremenili v ribico, mumijo, DJ-ja, gozdnega Joža… Le kaj nas čaka letos. Se bomo pustili presenetiti, jutri pa se vam ponovno oglasimo.

 

 FOTKE – DISKO 

 

P.S.: Sporočili so nam, da album ples v maskah ne dela – slikice si lahko sedaj ogledate, saj je napaka odpravljena. SLIKE