Dragi otroci, starši, babice in dedki, prijatelji in vsi ostali..

Danes smo našo drugo izmeno uspešno zaključili. Dopoldne smo se zadnjič skočili v morje, pojedli veliiiiko sladoledov, se podpisovali na majice, še zadnjič objeli svoje nove prijatelje in naše najboljše vzgojitelje.. in si obljubili, da se naslednje leto ponovno srečamo – v 2.izmeni! ?

Najprej se zahvaljujemo vsem staršem, ki so otrokom omogočili letovanje z nami. Zahvaljujemo se tudi vsem vzgojiteljem, ki so 10 dni skrbeli in animirali otroke in jim tako omogočili nepozabne počitnice. Hvala tudi pedagoškemu vodstvu, medicinskemu in kuharskemu osebju, čistilkam in pralnici, ter osebju na recepciji.

In hvala vam PINEŠKI OTROCI!! Brez vas Pinete nebi bilo! Hvala za vse nasmeške, iskrice v očeh in hvala za tiste nedolžne lumparije ?

Prav tako se zahvaljujemo tudi sponzorjem, ki so donirali nagrade, ki smo jih podelili otrokom in sanitetni material za ambulanto. 🙂 🙂 🙂

Vsem skupaj želim lep preostanek počitnic, uspešno šolsko leto in ne pozabite – naslednje leto se ponovno vidimo v 2.izmeni!! – vsak otrok naj povabi še prijatelja ali 2, da nas bo naslednje leto še več ?

Do takrat pa vas lepo pozdravljam – Katia – animatorka ?

 

ps. objavljam tudi slike, ki niso na CDju.