Končno smo vsi skupaj dočakali najljubšo večerno prireditev – Pineta ima talent. Ja, res je…naši pineški otroci imajo toliko različnih talentov, da noben vzgojitelj ni ostal ravnodušen. Plesali smo, peli, oponašali veveričko iz Ice Age risanke, shufflali, repali..prav tako pa sta nam svoj talent pokazali vzgojiteljica Tamara, ki je odplesala trebušni ples in vzgojiteljica Maruša, ki se je predstavila z izraznim plesom.
Pred nastopom Alija in Črta je na oder prihitel pedagoški vodja in nam zaupal, da blizu obale skačejo delfini, zato smo večerno prireditev za nekaj minut prekinili in se vsi skupaj odpravili do obale. In res so bili tam, skakali so iz vode, kot da so nam tudi oni prišli pokazat svojo točko.
Žirija je ponovno imela zelo težko nalogo… s skupnimi močmi se je na koncu odločila, da zmago dodeli Tajdi iz skupine Pike, ki je skupaj z vzgojiteljico Nino zaplesala hiphop točko na pesem Beggin izvajalca Madcon. Podelili smo nagrade, sledil je rinčinčin.. za njim pa presenečenje! Kristjan Jakša iz skupine Avioni je že lansko leto dobil vzdevek Čmru 🙂 Letos pa mu je animatorka Katja dodelila prav posebno nagrado – na prireditvenem prostoru mu je obesila pinjato v obliki žirafe in njegova naloga je bila, da jo razbije, saj je v sebi skrivala bonboneee 🙂 Sledil je ponovno žur za starejše skupine – tokrat so si prislužili Beach party na plaži.