Pinesta d.o.o. z razširjeno ekipo vzgojiteljev in pedagoških vodji že več desetletji med poletnimi počitnicami, organizira letovanja za osnovnošolske otroke v obliki ZDRAVSTVENIH KOLONIJ in LETOVANJ. Ekipa skrbi za neponovljive dogodivščine in večne spomine. Trudimo se po najboljših močeh, da narišemo nasmeh na obraze otrok, staršev in vseh vpletenih.

Lepo je ko vsak prispeva svoj mali košček v ta čudovit mozaik PINEŠKIH dogodivščin, spominov in iskrenih prijateljstev….iz katerih so se rodile prenekatere ljubezni in nastale so čudovite mlade družinice.

Letovanja – druženje z vrstniki, so enkratna priložnost za razvijanje socialnih veščin, krepitev otrokove samostojnosti in samozavesti. Skozi čas letovanja se odvijajo različne dejavnosti, od športnih/družabnih iger do ustvarjalnih delavnic, ki otroku omogočajo, da ostaja aktiven in mu dajo priložnost za večjo kreativnost.

Tako spodbujamo in izvajamo zdrav način preživljanja prostega časa otrok.

Za otroke poskrbijo vzgojitelji in animatorji polni energije in izkušenj z veseljem do dela z otroki ter pedagoško in zdravstveno vodstvo. Za hrano in namestitev pa poskrbi osebje v letovišču.

Sonce, morje, zahodni vetrovi in svež morski zrak, plemenitijo letovišče z aromo borovcev, vse to je zmagovalna kombinacija za (preverjeno) krepitev otrokovega imunskega sistema.

V letovišču so igrišča (košarkarsko, odbojkarsko, nogometno, večnamensko in odbojka na mivki), dovolj prostora za igro v naravi med borovci in igrali. Veliko sonca in sence, daleč od prometnic, da lahko otroci brez skrbno uživajo.