Najem apartmajev Family Bungalow Pineta

Sprejemamo rezervacije za pavšalni najem apartmajev Family Bungalow Pineta za sezono 2021.

Pavšalni najem je mogoč po pogodbi za obdobje 15.4.2021  – 15.9.2021 oziroma po dogovoru.

Apartmaji so v sklopu resorta Pinesta Novigrad, Kastanija 19. Od morja so oddaljeni 20m. Restavracija letovišča se nahaja 100 m od apartmajev.  Najemnikom pripada tudi parkirno mesto na parceli.

Cena pavšalnega najema vključuje stroške upravljanja ter uporabo parkirnega mesta in DDV. Turistična taksa se doplača po osebi/dan.

Apartmaji v prvi vrsti ob obali so studio apartmaji. Veliki so približno 28m2. Imajo eno spalnico, v kateri sta zakonska postelja in raztegljivo ležišče ( 2+ 2). Opremljeni so z mini kuhinjo, SAT TV ter kopalnico (tuš, umivalnik, wc). Apartmaji imajo teraso.

V drugi vrsti so večji, dvosobni apartmaji. Veliki so približno 55 m2.  V eni sobi sta zakonska postelja in raztegljivo ležišče, v drugi pa zakonska postelja in pograd. Vsaka spalnica ima samostojen vhod s terase. Za spalnicama sta na levi strani hodnika mini kuhinja, na desni pa kopalnica (tuš,  wc).

Za rezervacije in dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 00386 41 612 794  in na e-pošti info@pinesta.com ter na ostalih kontaktnih kanalih.

Najdete nas tudi na Facebooku, Pinesta Beach in Pinesta Hostel profila.