Za letovanje so na voljo 4-posteljni enosobni apartmaji ter 8 -posteljni dvosobni apartmaji. Oprema v apartmajih je sledeča: zakonska postelja, raztegljiv kavč, televizija, ogledalo, večja omara, miza in 4 stoli, dvodelna kuhinjska niša (2 el. plošči, 2-delna viseča omara, manjši hladilnik z zamrzovalnikom, pribor, posoda), posteljnina, kopalnica in manjša terasa. Apartmaji so januarja 2020 adaptirani.

Poleg apartmajev je možno najeti sobe v sklopu našega hostla. Na razpolago so 2, 3 in 6-posteljne sobe. Sobe v hostlu nimajo lastne kopalnice. Sobe oddajamo kot celoto, ne delujemo kot klasični hostli, da bi oddajali enoto po postelji. Ni mogoče rezervirati postelje, potrebno je rezervirati sobo. 

Po resortu se razprostirajo borovci, ki nudijo dovolj sence in prijetne svežine za vaše najmlajše. Iz vseh apartmajev je mogoč neposreden pogled na morje. Zjutraj, ko je vse še mirno, se skozi okna sliši prijetno šumenje valov …

Vsem gostom je na voljo tudi  parkirišče pred recepcijo. Okrog vsakega apartmaja je dovolj prostora, da se pripeljete do njega z avtom in se v miru namestite. Potem pa avto umaknete na parkirišče. Za vhod/izhod iz letovišča na recepciji prejmete kartico.

Vsi gostje imajo tudi možnost brezplačnega Wi-fi interneta. Žal je njegovo delovanje zaradi prezasedenosti včasih oslabljeno. V tem primeru vam priporočamo uživanje z dobro družbo v ambientu čudovite narave. Izkoristite ta dragoceni trenutek!

Otroci, za katere je lokacija pravi raj na zemlji, lahko svobodno tekajo, starši pa jih imate pri tem z lahkoto na očeh. V parku nad plažo je nekaj igral ter manjši lokal (»Jurček«) za kavo in sladoled.

V letovišču je poskrbljeno tudi za prehrano. Na voljo sta polni penzion in polpenzion. Kosilo in večerja sta postrežena, medtem ko je zajtrk samopostrežen. Obroke si lahko obogatite s solato iz solatnega bara.

Za več se boste morali prepričati v živo! Pridite, ne bo vam žal!