Letovanju družin, parov, posameznikov in manjših družb prijateljev so namenjeni bungalovi v mesecu juliju in avgustu oziroma v času, ko letovanja zaključijo skupine.

Na voljo je 16 samostojnih bungalovov. Vsak bungalov je primeren za bivanje 4 oseb, v njem so zakonska postelja, pograd, večja omara, miza in 4 stoli, dvodelna kuhinjska niša (2 el. plošči, 2-delna viseča omara, manjši hladilnik z zamrzovalnikom, posode NI), kopalnica in manjša terasa. Bungalovi so preprosto opremljeni, ampak zagotavljajo za udobno in sproščeno bivanje.

Okrog bungalovov se razprostirajo borovci, ki nudijo dovolj sence in prijetne svežine za vaše najmlajše. Iz vseh bungalovov je mogoč neposreden pogled na morje. Zjutraj, ko je vse še mirno, se skozi okna sliši prijetno šumenje valov …

Vsem gostom je na voljo tudi brezplačno parkirišče pred recepcijo. Okrog vsakega bungalova je dovolj prostora, da se pripeljete do njega z avtom in se v miru namestite. Potem pa avto umaknete na parkirišče. Za vhod/izhod iz letovišča na recepciji prejmete kartico.

Vsi gostje imajo tudi možnost brezplačnega Wi-fi interneta. Žal je njegovo delovanje zaradi prezasedenosti včasih oslabljeno. V tem primeru vam priporočamo uživanje z dobro družbo v ambientu čudovite narave. Izkoristite ta dragoceni trenutek!

Otroci, za katere je lokacija pravi raj na zemlji, lahko svobodno tekajo, starši pa jih imate pri tem z lahkoto na očeh. V parku nad plažo je nekaj igral ter manjši lokal (»jurček«) za kavo in sladoled.

V letovišču je poskrbljeno tudi za prehrano. Na voljo sta polni penzion in polpenzion. Kosilo in večerja sta postrežena, medtem ko je zajtrk samopostrežen. Obroke si lahko obogatite s solato iz solatnega bara.

Za več se boste morali prepričati v živo! Pridite, ne bo vam žal!

      

   

   

 

 

Dobrodošli